info

Tutustu, etsi ja löydä kaikki tarvittava onnistuneeseen viikonloppuun.

esiintyjät

Perjantaina

Block Buster
Rockin’ 8-Balls

Lauantaina

Draggin’ Bros
Kotiteollisuus

pääsyliput

Leirintäalue

Mikäli olet varannut etukäteen majoituksen, on sinulla pääsy leirintäalueelle. Majoituksen luovutuksesta ja koordinoinnista vastaa IHRA.
Leirintäalueella kaikkien vapaassa käytössä olevia palveluita ovat WC- ja suihkutilat, retkikeittiö, rantasaunat ja grillikota.

WC- ja suihkutilat, sekä retkikeittiö pyykinpesumahdollisuudella löytyy leirintäalueen alkupäästä, valkoisen aidan vierestä. WC- ja suihkutilat ovat järjestetty erikseen naisten ja miesten osiin ja keskellä huoltorakennusta on pääsy retkikeittiöön, jossa yksinkertaiset ruuan valmistusmahdollisuudet, sekä pyykinpesuvalmius.

Grillikota on pubilta rantaa kohti kävellessä, huoltorakennuksen jälkeen oikean käden puolella, joka leirintäalueen asukkaiden vapaassa käytössä. Noudatathan erityistä varovaisuutta, mikäli alueella on voimassa oleva metsä- ja/tai ruohikkopalovaroitus.
Miesten ja naisten rantasaunat löytyvät leirintäalueen hiekkatien päästä ja ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Saunan lämmitys ja puiden huolehtiminen saunassa on asukkaiden vastuulla. Mikäli puut näyttäisivät olevan vähissä, on lisää löydettävissä kiven heittoakin lyhyemmän matkan päässä liiterissä.

Olemme avoinna

Perjantaina 12.00 - 02.00

Lauantaina 08.00 - 02.00

Sunnuntaina 08.00 -

Anniskelualue

Ravintolan anniskelualue alkaa ravintolan terassilta ja kattaa kokonaisuudessaan ravintola-alueen valkoisten aitojen sisäpuolen. Anniskelualueelle ei ole sallittua tuoda tai nauttia muualta kuin ravitsemusliikkeestä hankittuja juomia tai elintarvikkeita. Mikäli henkilö tavataan nauttimasta muualta kuin ravitsemusliikkeestä hankittuja alkoholijuomia, on ravitsemusliikkeen henkilökunnalla oikeus ottaa haltuun alkoholijuomat ja hävittää ne todisteellisesti. 

Anniskelualueelta tai sen välittömässä läheisyydestä voidaan poistaa sellainen henkilö, joka päihtyneenä häiritsee järjestystä tai muita henkilöitä, käyttäytyy uhkaavasti väkivaltaisuudella tai meluamisella, tai tavataan toistuvasti nauttimassa anniskelualueella anniskelualueen ulkopuolelta tuotuja muita alkoholijuomia, kuin ravitsemusliikkeen anniskelutarkoitukseen myymiä alkoholijuomia.

alkometri

Tapahtuman tullessa päätökseensä sunnuntaina suosittelemme lämpimästi tunnistamaan ajokuntosi muun, kuin subjektiivisen arvion perusteella.
Tiloistamme löytyy ravintolan sisäänkäynnin vierestä oikean käden puolelta seinään kiinnitetty kaikille vapaa alkometri, joka toimii 2 euron kolikoilla.

Tarpeen niin vaatiessa on rahan vaihtaminen kassalla mahdollista ja henkilökunta tarjoaa käytönopastusta alkometrin käyttöön.